Lejrturen i Liseleje

Dag 1

Den første dag har bl.a. budt på en solrig bade- og strandtur, efterfulgt af aktiviteter som rundbold og fodbold ⚽️🎾 Efter en lækker og velfortjent aftensmad blev der hygget med pølser ved bålet 🔥🔥

Lejrskole i Liseleje ⛱️⛱️

Dag 2

Dagen startede med morgenmadsbuffet og madpakkesmøring, mens leddene blev varmet op omkring bordtennisbordet, der på alle tider af døgnet er et sikkert hit blandt eleverne 🏓🏓

 

Dagens første udflugt var til Naturlegepladsen Havtyren, hvor vi legede dåseskjul og konkurrerede i længdespring. Derefter var der plads til lækker is fra den lokale isbutik, inden turen endte på stranden, hvor alle kølede af 🍦☀️

 

Efter aftensmaden blev det tid til den store skattejagt, hvor eleverne på tværs af de to klasser skulle finde poster og være hurtigst til at svare på spørgsmål ✉️ Alle gik op i det med liv og sjæl, og selvom vi kunne havde et vinderhold, var der præmier til alle tre seje hold 🥇🥈🥉

Lejrskole i Liseleje ⛱️⛱️

Dag 3

I dag var dagens aktivitet at male på sten, som vi selv har samlet på Liseleje strand. Vi kom ned i gear og var kreative ved at fordybe os i farver og udtryk, der afspejler os selv eller denne fantastiske lejrtur, vi er på, og som slutter i morgen.

Endnu en lækker aftensmad blev nydt efter en varm strandtur ☀️☀️☀️